Nevermore

About the Nevermore Film Festival

Created in 1999, The NEVERMORE Film Festival is a juried competition festival which programs brand-new genre feature and short films from around the world. The festival seeks submissions for narrative feature and shorts with an emphasis on horror, science fiction, dark fantasy, animation, mystery/suspense, and action-thrillers.        

The 19th Annual Nevermore Film Festival will take place February 23-25, 2018. 

VIEW THE 2018 NEVERMORE FESTIVAL GUIDE

 

19TH ANNUAL NEVERMORE FILM FESTIVAL JURY AWARD WINNERS 

 

BEST LONG-FORM NARRATIVE 

The Quiet Room

 

BEST NORTH AMERICAN SHORT 

Lunch Ladies

 

BEST INTERNATIONAL SHORT

Blood Shed

 

BEST INTERNATIONAL FEATURE 

Tangent Room

 

BEST NORTH AMERICAN FEATURE 

 Ruin Me

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nevermore Film Festival presents
Long-Form Narrative Shorts
(Various Countries, 105 minutes)
Nevermore Film Festival presents
(UK, 82 min)
Nevermore Film Festival presents
(66 min, Sweden)
Nevermore Film Festival presents
International Shorts
(Various Countries, 105 minutes)
Nevermore Film Festival presents
(Spain, 79 min)
Nevermore Film Festival presents
Committee's Mixed Bag Shorts
(Various Countries, 95 minutes)
Nevermore Film Festival presents
(US, 88 min)
Nevermore Film Festival presents
(Canada, 81 min)
Just Added!
Toronto International Film Festival Official Selection
Nevermore Film Festival presents
(US, 100 min)
Nevermore Film Festival presents
The End is High.
(US, 82 min)
Nevermore Film Festival presents
PG-13 Dark Fantasy Shorts
(Various Countries, 94 minutes)
Nevermore Film Festival presents
40th Anniversary
(R, 1978, 104 min)
Nevermore Film Festival presents
North American Shorts
(US/Canada, 98 minutes)
Nevermore Film Festival presents
(Germany, 95 min)
Nevermore Film Festival presents
(US, 98 min)

 

 

Friday, February 23

Cinema Two
2:30pm – 4:15pm
(Various Countries, 105 minutes)
Cinema One
2:40pm – 4:00pm
(UK, 82 min)
Fletcher Hall
2:50pm – 3:55pm
(66 min, Sweden)
Cinema One
4:30pm – 6:15pm
(Various Countries, 105 minutes)
Fletcher Hall
4:40pm – 6:10pm
(Spain, 79 min)
Cinema Two
4:50pm – 6:25pm
(Various Countries, 95 minutes)
Fletcher Hall
7:00pm – 8:30pm
(US, 88 min)
Cinema One
7:10pm – 8:30pm
(Canada, 81 min)
Cinema Two
7:20pm – 8:50pm
Cinema One
9:00pm – 10:40pm
(US, 100 min)
Fletcher Hall
9:10pm – 10:35pm
(US, 82 min)
Cinema Two
9:20pm – 10:50pm

Saturday, February 24

Cinema One
1:00pm – 2:45pm
(Various Countries, 94 minutes)
Fletcher Hall
1:10pm – 2:40pm
(Spain, 79 min)
Cinema Two
1:20pm – 2:25pm
(66 min, Sweden)
Cinema Two
3:00pm – 4:45pm
(Various Countries, 105 minutes)
Cinema One
3:10pm – 4:55pm
(R, 1978, 104 min)
Fletcher Hall
3:20pm – 4:45pm
(UK, 82 min)
Fletcher Hall
5:00pm – 6:40pm
(US, 100 min)
Cinema One
5:10pm – 7:00pm
(US/Canada, 98 minutes)
Cinema Two
5:20pm – 6:40pm
(Canada, 81 min)
Cinema Two
7:00pm – 8:45pm
Fletcher Hall
7:10pm – 8:45pm
(Germany, 95 min)
Cinema One
7:20pm – 9:10pm
(US, 98 min)
Cinema Two
9:10pm – 10:50pm
Fletcher Hall
9:20pm – 10:50pm
(US, 88 min)
Cinema One
9:30pm – 11:15pm
(Various Countries, 105 minutes)

Sunday, February 25

Cinema One
2:00pm – 3:50pm
(US/Canada, 98 minutes)
Cinema Two
2:10pm – 3:55pm
(Various Countries, 94 minutes)
Fletcher Hall
2:20pm – 3:45pm
(US, 82 min)
Fletcher Hall
4:10pm – 5:45pm
(Germany, 95 min)
Cinema Two
4:20pm – 6:10pm
(US, 98 min)
Cinema One
4:30pm – 6:05pm
(Various Countries, 95 minutes)
Fletcher Hall
6:10pm – 7:40pm
(US, 88 min)
Cinema One
6:20pm – 7:25pm
(66 min, Sweden)
Cinema Two
6:40pm – 8:50pm
Cinema One
7:50pm – 9:35pm
(Various Countries, 105 minutes)
Fletcher Hall
8:00pm – 9:45pm
(R, 1978, 104 min)
Cinema Two
8:30pm – 10:00pm

10-passes and Individual tickets go are on-sale now.

10-passes are $80 and are only available at the box office.

Individual tickets are $10.

 

Loading...

Website developed by DesignHammer LLC, a Durham web design company.