FantasticRealm Film Series

FantasticRealm Film Series

These are the movie memories of your childhood. They once fired your imagination, made you laugh and cheer, and provided clear-as-glass heroes and villains. The iconic imagery in these movies---subconsciously or not---became the stuff of your daydreams. They are nostalgic, and joyous, and meant to be shared with your family and friends. The Retro Film Series invites you---and those you love---back to the realm of your favorite, most-cherished movie memories.

Tickets to all FantasticRealm Film Series screenings cost $5 each; there is no 10-Pass for the FantasticRealm Film Series.

FantasticRealm Film Series
(Dir. Don Siegel, 1956, 80 min)
FantasticRealm Film Series
(Dir. Charles Lamont, 1951, 82 min)
FantasticRealm Film Series
(Dir. James Sbardellati, R, 1983, 80 min)
FantasticRealm Film Series
(Dir. Fred M. Wilcox, G, 1956, 98 min)
FantasticRealm Film Series
(Dir. Ishiro Honda, 1964, 89 min)
FantasticRealm Film Series
(Dir. James Whale, US, NR, 71 min, 1933)
FantasticRealm Film Series
(Dir. Byron Haskin, 1953, 85 min)
FantasticRealm Film Series
(Dir. Ishiro Honda, 1975, 79 min)
FantasticRealm Film Series
(Dir. Terry Marcel, PG, 1980, 90 min)
FantasticRealm Film Series
(Dir. Howard Hawk, 1951, 87 min)
FantasticRealm Film Series
(Dir. Richard Fleischer, PG-13, 1985, 89 min)
FantasticRealm Film Series
(Dir. Joe D’Amato, PG, 1982, 98 min)

Friday, March 13

Fletcher Hall
1:20pm – 2:40pm
(Dir. Don Siegel, 1956, 80 min)
Cinema One
1:30pm – 2:55pm
(Dir. Charles Lamont, 1951, 82 min)
Cinema Two
1:40pm – 3:00pm
(Dir. James Sbardellati, R, 1983, 80 min)
Fletcher Hall
3:00pm – 4:40pm
(Dir. Fred M. Wilcox, G, 1956, 98 min)
Cinema One
3:10pm – 4:40pm
(Dir. Ishiro Honda, 1964, 89 min)
Cinema Two
3:20pm – 4:35pm
(Dir. James Whale, US, NR, 71 min, 1933)
Fletcher Hall
5:00pm – 6:25pm
(Dir. Byron Haskin, 1953, 85 min)
Cinema One
5:10pm – 6:30pm
(Dir. Ishiro Honda, 1975, 79 min)
Cinema Two
5:20pm – 6:50pm
(Dir. Terry Marcel, PG, 1980, 90 min)
Cinema Two
7:10pm – 8:40pm
(Dir. Howard Hawk, 1951, 87 min)
Cinema Two
9:00pm – 10:30pm
(Dir. Richard Fleischer, PG-13, 1985, 89 min)

Saturday, March 14

Cinema One
1:30pm – 3:00pm
(Dir. Ishiro Honda, 1964, 89 min)
Cinema Two
1:40pm – 3:10pm
(Dir. Howard Hawk, 1951, 87 min)
Cinema One
3:20pm – 4:40pm
(Dir. Ishiro Honda, 1975, 79 min)
Cinema Two
3:30pm – 5:00pm
(Dir. Richard Fleischer, PG-13, 1985, 89 min)
Cinema One
5:00pm – 6:40pm
(Dir. Fred M. Wilcox, G, 1956, 98 min)
Cinema Two
5:20pm – 6:40pm
(Dir. Don Siegel, 1956, 80 min)
Cinema Two
7:10pm – 8:35pm
(Dir. Byron Haskin, 1953, 85 min)
Cinema Two
9:00pm – 10:40pm
(Dir. Joe D’Amato, PG, 1982, 98 min)

Sunday, March 15

Cinema Two
2:00pm – 3:25pm
(Dir. Charles Lamont, 1951, 82 min)
Cinema One
2:10pm – 3:35pm
(Dir. Byron Haskin, 1953, 85 min)
Cinema Two
3:50pm – 5:30pm
(Dir. Joe D’Amato, PG, 1982, 98 min)
Cinema One
4:00pm – 5:20pm
(Dir. Don Siegel, 1956, 80 min)
Cinema One
5:35pm – 6:50pm
(Dir. James Whale, US, NR, 71 min, 1933)
Cinema Two
5:45pm – 7:05pm
(Dir. James Sbardellati, R, 1983, 80 min)
Cinema Two
7:20pm – 8:50pm
(Dir. Terry Marcel, PG, 1980, 90 min)
Cinema Two
9:10pm – 10:30pm
(Dir. Ishiro Honda, 1975, 79 min)

Tickets to single FantasticRealm Film Series screenings cost $5 and will go on sale Friday, November 15. Tickets are available over the phone, online or at our Box Office.

Please call (919) 560-3030 to order tickets over the phone. Phone orders carry a $4 per ticket service charge. 

Fletcher Hall Box Office Hours are 11 a.m. - 6 p.m., Monday through Friday, and on day-of-show one hour before show time. Live event or film tickets may be purchased in the Fletcher Hall box office. 

Cinema Box Office opens one half-hour before the first feature of the day. Only film tickets may be purchased at the cinema box office. 

 

 

Loading...

Website developed by DesignHammer LLC, a Durham web design company.